BIM Borrel & Bites – Circus!

De afgelopen twee jaar heeft iedereen alle ballen hoog moeten houden, zich in allerlei bochten moeten wringen, veel nieuwe kunstjes moeten leren zoals zoomen en teamen en leren balanceren met hybride werken. Reden genoeg voor ons om op donderdag 7 juli van 17:00 – 21:00 uur voor BIM Borrel & Bites een circus op te tuigen bij De Gruyter Fabriek! Feest je met ons mee? Meld je hier aan. 

Over BIM

De Bossche Investerings Maatschappij (BIM) maakt ondernemen voor jou mogelijk. Wij zijn één van de grootste spelers op de Bossche markt van bedrijfsonroerend goed en tevens één van de oudste publieke investeringsmaatschappijen. Met verschillende locaties in ’s-Hertogenbosch in onze portefeuille hebben wij passende huisvesting voor zowel de startende, groeiende als gevestigde ondernemer.

Maar ondernemen is meer dan huisvesting alleen. Wij brengen ondernemers samen en stimuleren de economische bedrijvigheid in ’s-Hertogenbosch en regio. Wij zetten ons netwerk binnen de overheid, ondernemers en onderwijs graag in om jou te helpen van jouw onderneming een succes te maken.

Communities

In onze gethematiseerde locaties maak je deel uit van een community. Hier tref je collega-ondernemers uit dezelfde sector die elkaar versterken, ondersteunen én inspireren.  Een plek in één van onze communities draagt bij aan de vindbaarheid en herkenbaarheid van jouw onderneming.

Onze community managers zetten zich dagelijks in om de community te versterken en verbinding tot stand te brengen. Ook coaching, verbinding, ondersteuning en hulp bij het zoeken naar financiering zijn mogelijk. Ze beantwoorden jouw vragen en ondersteunen waar mogelijk, zodat jij je bedrijfsactiviteiten verder kunt ontwikkelen.

Nieuws

  • Vacature: jr. medewerk(st)er (online) communicatie & event management (32-40 uur per week) Wij zijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste junior medewerk(st)er communicatie & event management die ons team komt versterken. Vind je het uitdagend om zelfstandig contentstrategieën op…...

  • Financieel medewerker (m/v) (32-40 uur per week) Wij zijn de BIMDe BIM huisvest, participeert, verbindt en ondersteunt Bossche ondernemers vanuit haar doelstelling tot het stimuleren van de Bossche economie. Dat doen we al meer dan 70 jaar en daarmee is…...

  • Vacature: Community Manager Jamfabriek Word jij het gezicht van Jamfabriek?Jamfabriek, Home to the Future of Food, zoekt een community manager! Zet jij dé food community van ‘s-Hertogenbosch verder op de kaart? Je bent het aanspreekpunt voor ondernemers, organiseert toffe events…...

Klik voor meer nieuwsberichten