• De BIM onderneemt
    voor ondernemers

BIM Borrel & Bites 2018

25 juni 2018

Wat begon als BIM-BREAK is in een vernieuwd jasje gestoken, 11 dagen geleden vond de eerste editie van BIM Borrel & Bites plaats. Samen met jullie blikken we graag terug op deze dag vol inspiratie, interessante gesprekken, gezelligheid en lekkere hapjes!

Allereerst willen we iedereen die gekomen is bedanken. Er waren maar liefst 250 ondernemers en relaties van de BIM samengekomen op onze kade bij De Gruyterfabriek.

Bij aankomst stonden De MenuMeneren jullie op te wachten, zij zullen voor de meeste Bosschenaren wel bekend zijn. Dit bijzondere duo heeft Maurice geïnterviewd over actuele onderwerpen bij de BIM en de borrel gezamenlijk geopend. Dat het weer tegenviel was aan de sfeer niet te merken, naarmate de avond vorderde gingen ook de voetjes van de vloer. Het ging er zelfs zo verhit aan toe dat de brandweer er aan te pas moest komen. Uiteindelijk bleek het om een klein brandje te gaan en was er gelukkig niets aan de hand!

Waarschijnlijk hebben jullie haar wel zien lopen, fotografe Karin Wijma van Wij Maken Foto’s was tijdens het evenement aanwezig om deze bijzondere samenkomst vast te leggen. Iedereen die aanwezig was heeft van ons een mail ontvangen met daarin de foto’s. Was jij wel aanwezig maar heb je ze niet ontvangen? Mail ons (communicatie@nvbim.nl) en dan sturen wij ze meteen naar je op!

Hopelijk hebben jullie net als het BIM-team genoten van deze editie. Zet de volgende alvast in de agenda: donderdag 13 juni 2019.

Tot de volgende BIM Borrel & Bites!
Het BIM-Team

Meer nieuwsberichten