BIM Borrel & Bites The Holiday Edition

Meer dan 300 vakantiegangers vlogen afgelopen donderdag 13 juni met ons mee naar de bijzondere vakantiebestemming Grasso! Bij aankomst werden zij hartelijk ontvangen door onze stewardessen die de vliegtickets in ontvangst namen en iedereen voorzagen van een heerlijk glaasje bubbels.

‘Dames en heren, er wordt enige turbulentie verwacht tijdens de vlucht,’ aldus gezagvoerder Maurice Horsten tijdens de opening. En daar was niks over gelogen. Het weer was, zoals vaak bij een Nederlandse vakantie, wisselvallig. Maar dat mocht de vakantiepret niet drukken, de sfeer was fantastisch!

Er was een uitgebreid assortiment aan heerlijke exotische hapjes en drankjes. Ook de aankleding was helemaal in stijl (de flamingo’s bleken overigens zeer geliefd, we hebben er zelfs een paar moeten redden..). En de band zorgde ervoor dat alle -écht alle!- voetjes van de vloer gingen. Via bierviltjes konden verzoeknummertjes wordt aangevraagd, wat een succes J

Deze onvergetelijke vakantiedag hebben we natuurlijk vast laten leggen – klik hier voor het vakantiealbum.

De gehele BIM-crew vond het een eer om met jullie te mogen genieten van deze welverdiende extra dag vakantie. Zet de volgende special edition alvast in je agenda: donderdag 28 mei 2020! Je hoort binnenkort waar we je dan mee naar toe gaan nemen. En geloof ons, dit wil je niet missen! Dus houd je mail in de gaten.

Graag weer tot volgend jaar bij BIM Airlines 😉

Klik voor meer nieuwsberichten