• De BIM onderneemt
    voor ondernemers

De BIM samen met partners uitgekozen voor ‘Brabantse Keuken’ We Are Food 2018

13 juli 2017

In 2018 staat Brabant als Europese Regio van de Gastronomie in het teken van ‘We Are Food’: meer aandacht voor Beter Eten in Brabant. Ondernemend Brabant kreeg de kans om initiatieven in te sturen voor de zogenaamde ‘Brabantse Keukens’. De BIM heeft in samenwerking met Jheronimus Academy of Data Science (JADS), Ondernemerslift Plus en gemeente ‘s-Hertogenbosch een initiatief We Are Foodingezonden omtrent het aanjagen van nieuw ondernemerschap in Brabant: de datagedreven Agrifood. Vandaag heeft We Are Food bekendgemaakt dat dit initiatief in oktober 2018 in de spotlight zal staan!

We Are Food 2018
De provincie Noord-Brabant en AgriFood Capital zijn initiatiefnemers van We Are Food en lid van een netwerk van Europese regio’s die het thema gastronomie en duurzaam en gezond eten op de internationale agenda willen zetten. Ook de regio’s West-Brabant en Hart van Brabant werken mee aan We Are Food.

Juryvoorzitter Hans Steenbergen: “We zijn overdonderd door het enthousiasme en de creativiteit. Brabant heeft zichzelf bewezen: ondernemerschap en het verduurzamen van de voedsel-keten gaan hand in hand. Dit bewijst dat Brabant het verschil kan maken met een nieuwe voedselagenda”.

Meer nieuwsberichten