• De BIM onderneemt
    voor ondernemers

De BIM stelt Leo van Schijndel aan als investment manager Bosch Investeringsfonds

16 mei 2018

De BIM is verheugd te mogen vertellen dat Leo van Schijndel is aangesteld als investment manager van het Bosch Investeringsfonds (BIF). Hij gaat zich vanaf juni inzetten om het BIF verder te ontwikkelen.

Leo van SchijndelLeo is na zijn studie Bedrijfskunde voor de Rabobank en later voor de ING Bank gaan werken. Daar heeft hij de laatste jaren fusie- en overnametrajecten begeleid voor MKB-bedrijven en Mid-Corporates. Nu kijkt hij erg uit naar zijn nieuwe uitdaging bij het BIF. Leo: “Samen met de ondernemer een plan bedenken én uitvoeren waardoor het bedrijf nog succesvoller wordt is waar ik veel voldoening uit haal. De overstap naar het BIF is voor mij dan ook een logische. Het is namelijk een prachtige kans om samen met de gelouterde investeerders van het BIF, veelbelovende ondernemers te faciliteren in een cruciale fase van hun vaak snel groeiende onderneming. Het BIF biedt een unieke combinatie van kennis, coaching en toegang tot lokale netwerken en financiële middelen”.

Naast zijn hart voor de financiële sector heeft Leo ook een echt ‘Bosch hart’. Hij woont in deze prachtige stad en hij gaat in zijn vrije tijd graag hardlopen in het Bossche Broek, of een kopje koffie drinken in de binnenstad.

Ik heet Leo van harte welkom. Leo is een aanwinst voor het BIF. Ik heb er het volste vertrouwen in dat Leo samen met de private investeerders het BIF verder kan ontwikkelen.” – aldus Maurice Horsten, directeur N.V. Bossche Investerings Maatschappij (BIM).

Meer nieuwsberichten