Binnenkijken bij.. Boho Beach

Negentien jaar oud en nu al een eigen bedrijf, wij stellen aan je voor: Milou Chatillon! De jonge oprichtster van Boho Beach liet ons graag binnen om een kijkje te nemen in haar ruimte. Ze huurt nu drie maanden in het voormalig schoolgebouw aan de Adriaen Willaerststraat 18 en heeft het plekje helemaal in stijl ingericht. “De kleuren en inrichting sluiten aan bij de stijl van mijn Instagram’’ aldus Milou.

Hoe is je bedrijf ontstaan?
‘’Ik ben sinds anderhalf jaar bezig met het maken van sieraden. Tijdens mijn vwo-opleiding zat ik tot laat in de avond nog te ontwerpen, op school stond ik dan ook bekend als ”het sieradenmeisje.” Momenteel heb ik een tussenjaar en besloot ik mijn volle aandacht op mijn bedrijf te richten. Het is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby. Mijn ouders vonden dat mijn kralen thuis te veel plek innamen dus vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar een andere ruimte, op deze manier kan ik werk en privé goed gescheiden houden! Ik heb een ander leven dan de meeste 19 jarigen. De hele dag ben ik hier, ik begin om 8 uur en ga meestal rond 6 uur naar huis.’’

Hoe krijg je de sieraden onder de aandacht?
”Het ging eigenlijk vanaf het begin al heel goed. Ik ben het meest actief via Instagram, vooral jonge meiden vinden dat leuk. Mijn sieraden zijn betaalbaar dus de verkoop loopt goed. Ik speel vaak in op de trends, momenteel zie je bijvoorbeeld bijna overal luipaardbedeltjes.”

Waarom heb je voor deze ruimte en locatie gekozen?
‘’In ’s-Hertogenbosch is er weinig aanbod van kleine ruimtes, waar ik nu zit aan de Adriaen Willaertstraat is ideaal voor mij alleen. Ik zit dicht bij het centrum, als ik even koffie wil drinken met mijn vriendinnen stap ik op de fiets en dan ben ik er zo. Daarnaast is het erg gezellig hier in het pand, er zitten zo veel verschillende bedrijven. Laatst was er een kennismakingborrel, maar hier kon ik helaas niet bij zijn. We willen er snel nog een gaan organiseren!”

Wat is je inspiratie geweest voor de inrichting?
‘’Pinterest! Bijna alles wat je ziet heb ik letterlijk daarvandaan. We zijn wel 8 keer naar de Ikea gereden om meubels te kijken, ik had ook zo veel nodig. Mijn stijl is te omschrijven als vrouwelijk, veel roze, groen en wit.’’

Wat wil je nog bereiken met je bedrijf?
‘’Dat vind ik een lastige.. Ik zou elk jaar willen groeien in volgers op Instagram. Mijn doel voor dit jaar was 20.000 en dat heb ik bereikt! Verder wil ik momenteel genieten van mijn tussenjaar en vrijheid om na te denken of ik nog verder wil studeren. Een voltijd studie zal te veel tijd in beslag nemen dus misschien is deeltijd een optie. Als er bestellingen binnenkomen moeten deze natuurlijk wel gemaakt worden!

Wij wensen Milou heel veel succes toe met Boho Beach! Nieuwsgierig geworden naar haar sieraden? Bekijk hier de website.

 

Klik voor meer nieuwsberichten