Chantal van den Wassenberg gaat ondernemers verder helpen

Per 1 januari 2021 start Chantal van den Wassenberg bij de Bossche Investerings Maatschappij (BIM) als business developer. Ze neemt hierbij de positie over van Robert Koelman, die nu actief is als manager finance & control voor de BIM. 

Chantal zal met veel plezier verder bouwen op het fundament dat de afgelopen jaren is gelegd en toegevoegde waarde leveren voor de startups en scale-ups in ‘s-Hertogenbosch. Met de business development activiteiten geeft de BIM invulling aan haar strategische pijlers ondersteunen, verbinden en participeren. Chantal komt van de ING Bank, waar ze 6 jaar heeft gewerkt. Daarvoor was ze 16 jaar bij de ABN AMRO / Deutsche Bank in dienst. Met haar achtergrond als bancair relatiemanager en financieringsspecialist brengt ze de nodige relevante ervaring en kennis mee, die ze met veel plezier inzet voor de Bossche bedrijven.  

‘’Met veel enthousiasme ga ik bij de BIM aan de slag om ondernemingen te versterken en mensen met elkaar te verbinden. Met mijn ervaring met zowel startups, MKB als mid-corporate ondernemingen help ik bedrijven, ideeën en ondernemers graag verder” aldus Chantal. Chantal zal haar werkzaamheden mede verrichten op basis van het Brabantse start-up programma Braventure waar de BIM één van de partners van is. Hier vinden startups naast begeleiding, kennis en faciliteiten ook de weg naar startkapitaal met het Brabants Startup Fonds (BSF). Hiervoor gaat ze samenwerken met Leo van Schijndel, investment manager van het Bossche Investeringsfonds (BIF) en met de business developers van Braventure.

Leo van Schijndel: “Chantal is met haar persoonlijkheid en ervaring een zeer welkome versterking, die met veel energie haar bijdrage gaat leveren aan de Bossche startups en scale-ups.”

Ben jij benieuwd wat Chantal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem contact op via cwassenberg@nvbim.nl.

Klik voor meer nieuwsberichten