• De BIM onderneemt
    voor ondernemers

Robert de Kleijn aangesteld als community manager Grasso

7 september 2017

Wij zijn verheugd te mogen vertellen dat Robert de Kleijn is aangesteld als community manager Grasso! Vanaf 18 september aanstaande gaat hij zich inzetten om Grasso als gethematiseerd bedrijfsverzamelgebouw voor de ICT-sector op de kaart te zetten.

Robert de Kleijn - community manager GrassoRobert heeft een achtergrond in de bancaire wereld. Zo heeft hij jarenlang gewerkt bij Van Lanschot Bankiers in ‘s-Hertogenbosch waardoor hij geen onbekende is in het Bossche netwerk. Kort geleden besloot hij dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging, de Grasso! “Ik vind het een eer om van de Grasso dé ICT-community te maken van waaruit we onderwijs, overheid en ondernemers uit de regio gaan verbinden, en versterken. Het is een schitterend gebouw waar we verdere economische groei willen stimuleren, zonder de geschiedenis van dit pand uit het oog te verliezen. Het is een unieke plek die we behouden voor de stad ’s-Hertogenbosch en daar draag ik graag mijn steentje aan bij” – aldus Robert de Kleijn, community manager Grasso.

Maurice Horsten, directeur BIM over de aanstelling van Robert: “Ik ben verheugd dat Robert ervoor gekozen heeft om ons team te komen versterken. Naast zijn uitgebreide ervaring bij met name Van Lanschot Bankiers brengt hij een groot netwerk in het bedrijfsleven en een sterke maatschappelijke betrokkenheid met zich mee. Robert zal vanuit de BIM het gezicht van de Grasso Community worden. Ik wens hem heel veel succes in ons team”.

Dat Robert sterk maatschappelijk betrokken is, blijkt ook uit zijn inzet voor Dream4Kids. Daarnaast is hij initiatiefnemer van Cycle4Dreams. Ook zijn sportiviteit is ons niet onopgemerkt gebleven, dus wellicht hebben we er volgend jaar een renner bij in ons team bij de Vestingloop.

Grasso
De gemeente ‘s-Hertogenbosch wil het voormalige kantoorgebouw van Grasso, een rijksmonument aan de Parallelweg, verbouwen tot een gethematiseerd bedrijfsverzamelgebouw voor de ICT-sector. Het pand vraagt nog om een verbouwing en de nodige besluiten. Daarom wordt er begonnen met een ‘try-outfase’ in het naastgelegen Grenco-gebouw, beter bekend als Bedrijvencentrum Boschveld. De BIM gaat deze ‘try-outfase’ en het latere grotere bedrijvencentrum beheren.

Meer nieuwsberichten