Financieel medewerker (m/v) (32-40 uur per week)

Wij zijn de BIM
De BIM huisvest, participeert, verbindt en ondersteunt Bossche ondernemers vanuit haar doelstelling tot het stimuleren van de Bossche economie. Dat doen we al meer dan 70 jaar en daarmee is de BIM een van de oudste publieke investeringsmaatschappij in Nederland. Wij huisvesten bijna 500 ondernemers in meerdere locaties in ’s-Hertogenbosch. Tot onze meer bekende panden behoren: De Gruyter Fabriek, Jamfabriek, Grasso en Stadion De Vliert. Binnen de BIM werk je samen met 25 collega’s die de kernwaarden professionaliteit, leiderschap, respect en samenwerking hoog in het vaandel hebben staan.

Jouw werkzaamheden
De financieel medewerker is primair verantwoordelijk voor de registratie, verwerking en betaling van crediteuren. Hierbij bewaakt de medewerker de verplichtingenadministratie en voert hij/zij controles uit op de juiste toepassing van ingestelde procedures en controlemaatregelen. 

Daarnaast verzorgt de financieel medewerker de juiste en tijdige verwerking van bankgegevens. Afhankelijk van je ervaring ga je ook aan de slag met energie- en servicekostenafrekeningen in samenwerking met je collega’s op de afdeling; de assistent controller en jr. controller.

Tot slot werk je samen met collega’s van commercie en beheer voor één of meerdere panden waarbij je maandelijks de opbrengsten en uitgaven monitort. Je komt dus in een dynamische omgeving terecht waarbij je met diverse collega’s gaat samenwerken met volop kansen op doorgroei in jouw functie.

Iets voor jou?
Je wordt enthousiast van cijfers en financiën en wil graag een steentje bijdragen aan de financiële processen en rapportages binnen de BIM.

Je hebt een MBO-4 opleiding of HBO opleiding succesvol afgerond of hebt dit niveau middels werk- en denkniveau aantoonbaar bereikt. Bij voorkeur heb je een aantal jaren ervaring, maar we zijn zeker ook geïnteresseerd in getalenteerde mensen met minder ervaring. Goede kennis van Excel is een pré.

Je werkt zelfstandig, accuraat, nauwkeurig en gestructureerd. Daarnaast ben je ook een echte teamplayer, aangezien je in teams samenwerkt. Uiteraard ben en werk je integer gezien je met vertrouwelijke informatie werkt. Je woont in ’s-Hertogenbosch of in de directe omgeving en voelt je betrokken bij onze fantastische stad. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor ons.

Wat je van ons kunt verwachten
– een dynamische organisatie die midden in de samenleving staat;
– een team van collega’s die vanuit verschillende vakgebieden werken aan onze communities en (monumentale) gebouwen;
– een prima salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, en goede ICT mogelijkheden voor zowel op kantoor als thuis waaronder uiteraard een mobiele telefoon;
– doorgroei en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder een opleidingsbudget na je eerste jaar bij de BIM;
– oog voor jouw gezondheid met iedere week vers fruit op kantoor, zit-/stabureau’s, een bijdrage in jouw sport abonnement en de leukste personeelsuitjes.

Enthousiast geworden?
Stuur je motivatie met CV naar Irina Flier via iflier@nvbim.nl.

Klik voor meer nieuwsberichten