• De BIM onderneemt
    voor ondernemers

De maand februari van de BIM

28 februari 2018

De maand februari stond voor velen in het teken van Oeteldonk, zo ook voor ons, maar dat niet alleen. In februari publiceerden wij een artikel over de groei van een scale-up, nam RTL televisieopnames op bij de Tramkade en feliciteerden wij loyale huurders. Tevens hebben we ook nog een super uitdagende vacature openstaan voor een professional met onder andere ervaring met investment management.

Vacature: Investment Manager Bosch Investeringsfonds

Ken jij een professional met minimaal vijf jaar ervaring met investment management, bedrijfsovernames/ corporate finance, private equity, of ervaring met deze zaken vanuit eigen ondernemerschap? Dan komen wij graag met hem/haar in contact. Wij zijn op zoek naar een Investment Manager voor het Bosch Investeringsfonds.

Bosch Investeringsfonds
Bosch Investeringsfonds (BIF) is een publiek-privaat fonds, gericht op veelbelovende en groeiende ondernemingen in ’s-Hertogenbosch en omgeving. BIF richt zich op ondernemers die naast financiering vooral behoefte hebben aan sparringpartners. Het team van private investeerders, tevens zeer succesvolle ondernemers, willen graag hun kennis, ervaring en netwerk inzetten om ondernemers verder te helpen. De focus van ons fonds ligt op AgriFood/Feed, Pharma/Health, Big Data/ICT en Clean-Tech.

Samenwerken aan het succes van een scale-up

In ‘s-Hertogenbosch vormen succes en innovatie de voedingsbodem voor de sterke bedrijvigheid in de regio. Gevestigde ondernemer, scale-up of start-up? Er is ruimte voor iedereen. Sterker nog, in De Jamfabriek NXT doen we er alles aan om de ervaring en kennis van gevestigde ondernemers uit de regio te koppelen aan nieuwkomers.

Voor veel ondernemers is een mentor iemand die ze verder helpt en die ze kunnen vertrouwen. In De Jamfabriek NXT worden de gevestigde scale-ups gekoppeld aan ervaren ondernemers om de groei te versnellen.

In een interview blikken coach Maurice Hosten en scale-up Marc Duijzer terug op een succesvol coachingstraject. Maurice Horsten: ‘Samenwerken aan het succes van een scale-up: daar draait het om’. Lees hier het hele interview.

Televisieopnames op de Tramkade

Op zaterdag 17 februari waren er televisieopnamens op de Tramkade voor een item in het tv programma Lifestyle Experience op RTL 4.

Er zijn heel veel toffe opnames gemaakt op het terrein, in het Werkwarenhuis en in De Mengfabriek, daar is een mooi item van te maken!

Op zondag 11 maart wordt het item om 14.30 uur uitgezonden op RTL 4 en op zaterdag 17 maart wordt om 15.00 uur de herhaling uitgezonden op RTL 5. Wij kunnen niet wachten! Daarom is hier al een kleine sneak preview van achter de schermen te zien. Wij zijn benieuwd naar jouw reactie.

Veel kijk plezier!

Hiep Hiep Hoera!

Tijdens huurlustra ontvangen huurders niet alleen een verjaardagskaart van ons, maar ook een Bimmetje! Deze maand ontvingen maar liefst vijf ondernemers een Bimmetje.

5 jaar

  • ByRomeo (Parallelweg)
  • 10 jaar

    15 jaar

    20 jaar

    Meer nieuwsberichten