• De BIM onderneemt
    voor ondernemers

De maand januari van de BIM

31 januari 2018

Een fantastische start van 2018! Zo verwelkomden we nieuwe ondernemers en feliciteerden we loyale huurders, lanceerden we een app en hebben we er een nieuw pand bij gekregen. Tevens hebben we ook nog een te gekke vacature openstaan, dus lees snel verder!

Nieuwe huurders

In de eerste maand van het nieuwe jaar verwelkomden wij zes nieuwe huurders. Welkom:

Op BIM Centrum de Rietvelden:

Op de Poeldonk:

  • De heer Zomers

Hiep Hiep Hoera, 10 jaar bij de BIM!

Wij waarderen al onze huurders, en zeker onze loyale huurders. Tijdens huurlustra ontvangen huurders daarom niet alleen een verjaardagskaart van ons, maar ook een Bimmetje! Deze maand ontvingen maar liefst vier ondernemers, die al 10 jaar bij ons huren, een Bimmetje.

Gefeliciteerd:

 

De Gruyter App

Wij gaan graag in gesprek met ondernemers om onze services nog beter aan te laten sluiten bij de wensen van onze huurders. De totstandkoming van De Gruyter App, een lang gekoesterde wens van de Gruyterbewoners is hier een mooi voorbeeld van:

In samenwerking met de deelnemende ondernemers aan de laatste editie van ‘Het Geheim van De Gruyters’ en Concapps hebben wij de Gruyter App gerealiseerd. Een app waardoor het gemakkelijker wordt om in contact te komen met medebewoners, producten en diensten aan te bieden via marktplaats of verschillende faciliteiten te reserveren. Deze app is vanaf nu beschikbaar in de Google Play Store en de App Store.
 

Adriaen Willaertstraat

Adriaen Willaertstraat nummer18De BIM heeft er een nieuw pand bij: het oude schoolgebouw aan de Adriaen Willaertstraat. Samen met gemeente ‘s-Hertogenbosch is besloten dit pand tijdelijk beschikbaar te stellen aan ondernemers.

Dat dit pand een nieuwe bestemming krijgt is niet onopgemerkt gebleven. Het heeft de afgelopen maand erg veel publiciteit gekregen, onder andere van het Brabants Dagblad en Dtv Den Bosch.

 

Vacature: community manager De Jamfabriek

Heb jij altijd al willen werken met startups en scale-ups? En ben jij een aanpakker met een dosis enthousiasme? Dan hebben wij nu een te gekke baan voor jou: community manager De Jamfabriek!

Meer nieuwsberichten