• De BIM onderneemt
    voor ondernemers

De maand maart van de BIM

30 maart 2018

In de maand maart hebben onder andere wij weer een aantal nieuwe huurders mogen verwelkomen, negen loyale huurders mogen feliciteren én het logo van Grasso bekendgemaakt.

Nieuwe huurders

In maart verwelkomden wij vijf nieuwe huurders. Welkom:

Op BIM Centrum de Rietvelden

Op De Gruyter Fabriek

Op Business Center de Vliert

Bekendmaking logo Grasso

Met heel veel trots presenteerden wij deze maand het logo van Grasso! Wat vind jij ervan?

Houd onze social media kanalen goed in de gaten, binnenkort meer over de bijzondere totstandkoming van het logo. Met dank aan Rovers de Ridder.

Social media kanalen Grasso:

Televisieopnames op de Tramkade

Op zaterdag 17 februari waren er televisieopnamens op de Tramkade voor een item in het tv programma Lifestyle Experience op RTL 4.

Zondag 11 en zaterdag 17 maart heeft RTL het resultaat uitgezonden. Wij willen jou dit prachtige beeld van dé culturele hotspot in Den Bosch niet onthouden, dus bekijk het korte item hier terug.

Veel kijk plezier!

Hiep Hiep Hoera!

Wij waarderen al onze huurders, en zeker onze loyale huurders. Tijdens huurlustra ontvangen huurders daarom niet alleen een verjaardagskaart van ons, maar ook een Bimmetje! Deze maand ontvingen maar liefst negen ondernemers een Bimmetje. Gefeliciteerd:

Ruud Peijnenburg5 jaar:

10 jaar:

30 jaar:

Vacature: Investment Manager BIF

Ken jij een professional met minimaal vijf jaar ervaring met investment management, bedrijfsovernames/ corporate finance, private equity? Dan komen wij graag met hem/haar in contact. Wij zijn op zoek naar een Investment Manager voor het Bosch Investeringsfonds.

Bosch Investeringsfonds
Bosch Investeringsfonds (BIF) is een publiek-privaat fonds, gericht op veelbelovende en groeiende ondernemingen in ’s-Hertogenbosch en omgeving. BIF richt zich op ondernemers die naast financiering vooral behoefte hebben aan sparringpartners. De focus van ons fonds ligt op AgriFood/Feed, Pharma/Health, Big Data/ICT en Clean-Tech.

Meer nieuwsberichten