Al vele jaren publiceert Bureau Louter hun onderzoek naar ‘Economische Toplocaties.’ Onderdeel hiervan is een ranglijst gebaseerd op de economische prestaties van steden. Dit jaar staat ’s-Hertogenbosch op de derde plek, met als cijfer een 8,3!

’s-Hertogenbosch wordt gevolgd door Amsterdam en Rotterdam, de eerste plek is voor Son en Breugel. De ranglijst Economische Toplocaties is gebaseerd op 41 indicatoren, waaronder het aantal arbeidsplaatsen, het aantal startende bedrijven per economische sector, welvaart en de arbeidsmarkt.

Wij als Bossche Investerings Maatschappij (BIM) zetten ons dagelijks in om de economische bedrijvigheid in ’s-Hertogenbosch te stimuleren en te werken aan de versterking van de economische structuur. ‘s-Hertogenbosch in de top 5 ondernemende steden van Nederland, dat is onze visie. Maurice Horsten, directeur van de BIM, is dan ook erg trots op de positie in de ranglijst: ’’Dit resultaat motiveert ons om door te gaan waar we mee bezig zijn en ons in te blijven zetten voor een economisch sterk ’s-Hertogenbosch.’’

Klik voor meer nieuwsberichten