Sabrina Cointet nieuwe manager ICT-community ‘s-Hertogenbosch

Op maandag 1 februari 2021 is Sabrina Cointet gestart bij de Bossche Investeringsmaatschappij (BIM) als community manager van de ICT-community ’s-Hertogenbosch.

De BIM heeft het beheer van de ICT-community ’s-Hertogenbosch overgenomen van de gemeente om deze verder te gaan ontwikkelen. De ICT-community is opgericht in 2012 door o.a. gemeente ’s-Hertogenbosch als platform waar ICT-bedrijven, onderwijsinstellingen, overheid en andere instanties actief in ICT en data samenkomen.


Sabrina gaat namens de BIM het merk te rebranden en herpositioneren. Ze is meer dan vier jaar werkzaam geweest als Sales Manager voor de Mandemakers Groep (DMG) waarbij ze verantwoordelijk was voor 12 winkels. Hier heeft ze veel ervaring opgedaan als commercieel en operationeel manager. Daarnaast heeft ze ervaring in change management bij NS en gewerkt als Senior Consultant bij Hitachi. Sabrina wil zich nu in gaan zetten om duidelijk te maken dat ’s-Hertogenbosch dé datastad is: “ik kan niet wachten om hiervoor de juiste bedrijven en personen met elkaar te gaan verbinden, daar ligt mijn kracht. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik dit nu mag doen in mijn eigen stad ‘s-Hertogenbosch.’’

Dat Sabrina betrokken is bij ’s-Hertogenbosch is wel duidelijk. In haar vrije tijd is ze veel bezig met organiseren. Zo is ze bijvoorbeeld verantwoordelijk voor alle bijeenkomsten en evenementen van Protocol bij de Oeteldonksche Club van 1882. Tevens is ze medeorganisator van 11-11 en de intocht. Ze heeft hierdoor een groot netwerk en is een bekend gezicht in de stad.

Maurice Horsten, directeur van de BIM is verheugd met de komst van Sabrina: ‘’Haar talent en ervaring op het gebied van events en communicatie zijn van groot belang bij het verder ontwikkelen van de ICT-community.’’

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van de ICT-community? Laat dan op deze pagina je gegevens achter.

 

Klik voor meer nieuwsberichten