Sabrina helpt ondernemers met slimme inzet van data

Veel MKB’ers weten niet hoe data van meerwaarde kan zijn voor hun onderneming. In 2018 is Platform Driven by Data opgericht om deze ondernemers te helpen met het slim gebruik van data. Het platform is een initiatief van Rabobank ’s-Hertogenbosch en omstreken, de Bossche Investeringsmaatschappij (BIM) en VNO-NCW Brabant Zeeland. Door middel van presentaties, workshops, masterclasses en opdrachten bij zowel digitale werkplaatsen van JADS, Avans en HAS als expertbedrijven in data zijn al circa 200 ondernemers verder geholpen.

Sabrina Cointet vervult naast manager van de ICT-community ’s-Hertogenbosch ook de rol als programmamanager van Platform Driven by Data. Sabrina: “De afgelopen weken zijn we met Platform Driven by Data echt een volgende fase in gestapt. Door een netwerk aan expertbedrijven om ons heen te verzamelen en de inzet van vouchers van de Rabobank, waarmee je kosteloos in contact kan komen met een datacoach, groeit het platform steeds verder. Ik kijk er naar uit om op deze manier nog meer ondernemers met hun vraagstukken te kunnen helpen.”

Maurice Horsten, directeur van de BIM: ‘’Sabrina haar ervaring met projectmanagement en organisatie maken haar de juiste persoon om het platform verder te brengen. Samen met haar kracht om mensen met elkaar te verbinden is ze het perfecte aanspreekpunt voor ondernemers en alle betrokken partijen.’’

Wil je weten of Platform Driven by Data iets voor je kan betekenen? Of hoe je toegang kan krijgen tot de vouchers van de Rabobank om gebruik te maken van een datacoach? Neem dan contact op met Sabrina via scointet@nvbim.nl of info@platformdrivenbydata.nl.

Klik voor meer nieuwsberichten