Startersfonds Gemeente ‘s-Hertogenbosch

Iedere kansrijke onderneming verdient het om succesvol te worden. NV BIM is al partner van de investeringsprogramma’s Brabant Life Sciences Seed Fonds (BLSF), het Bosch Investeringsfonds (BIF), Braventure/Brabant Startup Fonds en vanaf nu kunnen startups ook bij de BIM terecht om in aanmerking te komen voor een lening bij het startersfonds van Gemeente ’s-Hertogenbosch. Het fonds richt met leningen tussen de €10.000 en € 50.000 vooral op startups in de stad die zich bezig houden met ICT en Data.

NV BIM speelt in op vier pijlers: huisvesting, verbinding, ondersteuning en participatie. Directeur Maurice Horsten, ‘Wij zijn verheugd met het vertrouwen van de Gemeente ’s-Hertogenbosch in de BIM. Door dit fonds toe te voegen aan onze portefeuille kunnen we steeds meer ondernemingen, van vroege fase tot scale-up de mogelijkheid tot financiering bieden. Samen gaan we aan de slag om het vestigingsklimaat in ’s-Hertogenbosch steeds aantrekkelijker te maken.’

Robert Koelman, business developer bij de BIM, begeleidt ondernemers op hun weg naar financiering. Met zijn kennis en ondersteuning helpt hij hen verder met het behalen van hun groeidoelstellingen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Robert via rkoelman@nvbim.nl.

Klik voor meer nieuwsberichten