‘The Gates Are Open’

‘The Gates Are Open’ was te lezen op een gigantisch spandoek van 12 bij 12. Dat de FC Den Bosch supporters blij zijn met de afronding van de werkzaamheden mag duidelijk zijn. Afgelopen vrijdag 9 november is in een volle Vliert de Oost tribune officieel heropend. Onder het zicht van duizenden toeschouwers mocht directeur van de BIM, Maurice Horsten, samen met burgemeester Jack Mikkers, voorzitter van Raad van Commissarissen Jan Hein Schouten en trouwe supporter van de club Davy Maartens op de rode knop drukken.

In mei 2017 werd de Oost tribune door burgemeester Rombouts gesloten. Om een gastvrije en veilige omgeving te creëren was op en rond de tribune een aantal aanpassingen nodig. Samen met de gemeente ’s-Hertogenbosch en de politie is de BIM aan de slag gegaan, met als doel om in de toekomst voetballiefhebbers beter te kunnen ontvangen.

Het was deze dag dubbel feest aangezien de club een overwinning behaalde op FC Twente. Met een eindstand van 2-1 staat FC Den Bosch momenteel op de derde plek.

Klik voor meer nieuwsberichten