Uitnodiging ondernemersdag Den Bosch Data week

Van 26 t/m 31 oktober wordt de derde editie van de Data Week in Den Bosch gehouden. Dit jaar wordt de week i.v.m. het coronavirus online georganiseerd. Juist in een tijd waar data en digitalisering zo cruciaal zijn voor de manier waarop de samenleving reageert op een ongekende crisis. Meer dan ooit zoeken we naar betekenisvol gebruik van data, naar de waarheid, objectiviteit en veiligheid. Data is niets zonder het slim toe te passen.

Graag nodigen we jou uit voor hét dataevent voor ondernemers uit de regio, dat tijdens de Den Bosch Data Week wordt georganiseerd op donderdag 29 oktober.

Programma ondernemersdag 29 oktober
Jads lecture Ondernemerschap (13.00-14.00 uur)
Werner Liebregts is universitair docent Ondernemerschap bij de Jheronimus Academy of Data Science (JADS). Tijdens deze lezing zal hij uitgebreid ingaan op de mate waarin data al worden ingezet door ondernemers – jong en oud, klein en groot – en in hoeverre dat bijdraagt aan hun succes.

Kansen van datagestuurd ondernemen  (14.00-15.00 uur)
Marcel Lambregts, voorzitter van het Platform Driven by Data en directeur bedrijven bij Rabobank ’s-Hertogenbosch en Omstreken zal terugblikken en vooruitkijken, met een aantal ondernemers, rondom het JADS MKB Datalab en Avans Digitale Werkplaats. Aansluitend zal een ondernemer uit de regio een inspirerende ted-talk houden over de kansen van ‘datagestuurd ondernemen’.

Aanmelden
Wil jij dit event online bijwonen? Meld je dan snel aan:
* Hier kun je jezelf aanmelden voor de JADS lecture Ondernemerschap.
* Hier kun je jezelf aanmelden aanmelden voor Kansen van data gestuurd ondernemen.

Het volledige programma van de Den Bosch Dataweek staat hier. 

Over Platform Driven by Data
Het programma van het ondernemersblok op 29 oktober wordt georganiseerd door de partners van Het Platform Driven by Data. (BIM, Rabobank, VNO/NCW Brabant Zeeland, Avans en JADS)

Platform Driven By Data helpt ondernemers structureel met groeien door de slimme inzet van data. Krijg toegang tot professionele expertise, zonder grote investeringen. Ontdek hoe data ook voor jouw bedrijf kan werken! Wil jij weten waar jouw kansen liggen door de juiste inzet van data? Kijk dan op de website van Platform Driven by Data

Wil je graag een keer sparren met een dataexpert? Stuur dan een e-mail naar: info@platformdrivenbydata.nl

Klik voor meer nieuwsberichten