Vacature: Community Manager Jamfabriek

Word jij het gezicht van Jamfabriek?
Jamfabriek, Home to the Future of Food, zoekt een community manager! Zet jij dé food community van ‘s-Hertogenbosch verder op de kaart? Je bent het aanspreekpunt voor ondernemers, organiseert toffe events en bovenal ben je verantwoordelijk voor het volledig vullen van het gebouw met ondernemers uit de agri-en foodbranche.

Wat je gaat doen
Jamfabriek, Home to the Future of Food is dé food community in ‘s-Hertogenbosch. Het gebouw, gevestigd aan Helftheuvelweg 11, is recentelijk volledig gemoderniseerd en verduurzaamd. Het is van vele faciliteiten voorzien, waardoor agri- en foodondernemers zich alleen hoeven te richten op het belangrijkste: ondernemen!

Als community manager ben je het boegbeeld en aanspreekpunt van deze community. Je bent primair verantwoordelijk voor het volledig verhuren van alle kantoorruimtes in het gebouw, onderhouden van contacten met alle ondernemers in Jamfabriek, het huisvesten van nieuwe ondernemers, het bewaken van het merkbeeld, het onderhouden van contacten met overheden en onderwijsinstellingen en het organiseren van activiteiten die de community versterken. Samen met je technische teampartner zorg je er ook voor dat Jamfabriek goed onderhouden en bij de tijd blijft.

Wij zijn de BIM
De BIM versterkt de economie in en rond ’s-Hertogenbosch door middel van communities en programma’s – Jamfabriek is er daar één van. Dat doen we al meer dan 70 jaar en daarmee is de BIM de oudste publieke investeringsmaatschappij in Nederland. Binnen de BIM werken we met een relatief klein team aan alle communities en programma’s. Dat betekent dat we van je verwachten dat je ook je steentje bijdraagt aan andere zaken daar waar nodig. Iedereen heeft de kernwaarden leiderschap, samenwerking, professionaliteit en respect hoog in het vaandel staan.

Iets voor jou?
Je hebt minimaal een HBO- of WO-opleiding succesvol afgerond en enige jaren werkervaring. Een opleiding tot makelaar en/of ervaring in zakelijk vastgoed of verhuur is een sterke pré. Je weet wat het is om de verantwoordelijkheid te nemen, leiderschap te tonen, samen te werken en je voelt je als een vis in het water tussen MKB-ondernemers. Je woont in ’s-Hertogenbosch of in de directe omgeving en voelt je betrokken bij deze fantastische stad. Je bent flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Dit bieden wij
We bieden je de kans om het gezicht van Jamfabriek te worden. Een betekenisvolle bijdrage te leveren aan het economisch klimaat in ’s-Hertogenbosch, samenwerking tussen ondernemers, onderwijsinstellingen en overheden te stimuleren en omstandigheden te creëren waarin ambitieuze ondernemers kunnen innoveren en excelleren. Uiteraard biedt de BIM je een passend beloningspakket en voldoende flexibiliteit en ruimte om jouw job op eigentijdse manier in te vullen. Daarnaast krijg je er 25 leuke en gezellige collega’s bij. En niet te vergeten de gezamenlijke lunches, jaarlijkse bedrijfsuitjes en een informele werksfeer.

Enthousiast geworden?
Stuur je motivatie met CV naar Irina Flier via iflier@nvbim.nl. 
Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Klik voor meer nieuwsberichten