Vacature: IT-medewerker
(32-40 uur per week)

Zorg jij voor verbinding binnen onze communities?

De Bossche Investerings Maatschappij (BIM) gelooft in de kracht van communities. Communities waarbinnen veelbelovende, innovatieve bedrijven elkaar kunnen versterken, ondersteunen en inspireren. Aan jou als IT-medewerker de taak om hier met IT de juiste voorwaarden voor te creëren. Van het werken aan een solide IT-infrastructuur tot het bieden van praktische oplossingen voor onze huurders. Samen met de IT-manager leg jij de basis voor verbinding. Online én offline.

Over de functie
Als IT-medewerker ben jij de held van collega en huurder. Je creëert omstandigheden waarin mensen kunnen innoveren en excelleren. Je werkgebied? Dat zijn onze labels en communities: De Gruyter Fabriek, Jamfabriek, Grasso en BIF. Samen met de IT-manager en diverse leveranciers zorg je ervoor dat de IT-voorziening op deze locaties maximaal én eenvoudig ondersteunt bij het uitvoeren van werkzaamheden.

Jouw rol
– Je draag zorg voor de fysieke IT-infrastructuur binnen de BIM-panden. Je koopt hardware in, regelt en beheert de internetvoorziening van de huurders en lost hun IT-meldingen en storingen op.
– Dankzij jou zijn alle BIM-medewerkers volledig uitgerust met de juiste IT-faciliteiten. Je richt in samenwerking met IT-leveranciers hun werkplek (hardware & software) in en zorgt ervoor dat zij zorgeloos in dienst treden.
– Je bent dé interne adviseur als het gaat om IT-vraagstukken. Je staat klaar om je collega’s te helpen bij problemen en adviseert de IT-manager, gevraagd én ongevraagd.
– Je beheert en onderhoudt de BIM-domeinen en websites.
– Als het gaat om telefonie, TAD en de gebouwbeheersystemen (EAL) zorg jij ervoor dat alles op online is en blijft.

Wij zoeken jou!
Wat zijn de gewenste soft skills?
– Secuur
– Dienstverlenend
– Proactief
– Sociaal

Wat neem je verder mee?
– Een afgeronde mbo-opleiding in de richting van IT en/ of Techniek
– Kennis van IT (hardware & software)
– Je hebt ervaring met het beheren van MS Office 365
– Je woont in ’s-Hertogenbosch of omgeving

Over de BIM
Een professioneel en gezellig team van 28 mensen. Je werkt in deze functie nauw samen met je collega’s van de afdeling Beheer en Commercie. Dit doen we op basis van onze vier kernwaarden; respect, professionaliteit, leiderschap en samenwerken. De BIM versterkt de economie in en rond ’s-Hertogenbosch door middel van communities en programma’s. Zo helpen we ’s-Hertogenbosch naar de top 5 van meest ondernemende steden van Nederland. Natuurlijk bevindt jouw werkplek zich in één van onze inspirerende panden, namelijk bij De Gruyter Fabriek. We werken samen, maar hebben ook onze eigen expertise en projecten. We zijn trots op ons team! Meer weten over onze werkzaamheden? Bekijk de video hier.

 

Dit bieden wij je
Je krijgt de kans een betekenisvolle bijdrage te leveren aan het economisch klimaat in ’s-Hertogenbosch en omstandigheden te creëren waarin ambitieuze ondernemers kunnen innoveren en excelleren. Uiteraard biedt de BIM je een passend beloningspakket, voldoende flexibiliteit en ruimte om jouw werk op eigentijdse manier in te vullen.

Wil je eerst meer gevoel krijgen bij de BIM? Kom dan eens langs voor een kop koffie. Maak daarvoor een afspraak via Irina Flier IFlier@nvbim.nl

Zie jij jezelf al werken als IT-medewerker bij de BIM?
Stuur dan jouw CV én motivatie ter attentie van Robert Koelman, Manager Finance & Control via Irina Flier IFlier@nvbim.nl.

Wij proberen zo snel mogelijk met jou contact op te nemen voor een eerste kennismakingsgesprek. We streven ernaar de vervolggesprekken te houden in de week erna. Als alles goed verloopt, zien we jou daarna snel bij de Gruyter Fabriek voor je eerste werkdag bij de BIM!

Tips voor jouw sollicitatiegesprek
Zie het laatste nieuws op onze website,
lees alles over onze plannen
en leer het team vast kennen!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Klik voor meer nieuwsberichten