Word jij onze Junior Medewerker Marketing & Communicatie?
Ben jij klaar om de wereld van marketing en communicatie te betreden en wil je een cruciale rol spelen in het bevorderen van de groei, het imago en de reputatie van de BIM en haar labels? Zoek niet verder! We zijn op zoek naar een energieke, representatieve en enthousiaste Junior Medewerker Marketing & Communicatie om ons team te versterken.

Wie ben jij?
Als Junior Medewerker Marketing & Communicatie ben jij het bruisende hart van onze communicatie-inspanningen. Creativiteit stroomt door je aderen, en je creëert overtuigende content voor persberichten, e-mailingen, nieuwsbrieven, websites en sociale mediakanalen. Je hebt een natuurlijk talent om contact te maken met mensen, zowel intern als extern, en je bent een ware spin in het web. Je draagt actief bij aan het imago en de reputatie van de BIM en haar labels.

Werken voor ondernemend Den Bosch
De Bossche Investerings Maatschappij (BIM) is een publieke investeringsmaatschappij in Noordoost-Brabant. De BIM stimuleert economische bedrijvigheid en bouwt actief mee aan de versterking van de economische structuur in regio ’s-Hertogenbosch. De BIM heeft voor iedere ondernemer een passende kantoorruimte, bedrijfsruimte of, opslagruimte in ‘s-Hertogenbosch: met onze communities Jamfabriek, Grasso, De Gruyter Fabriek en bedrijvenlocaties De Vliert, Poeldonk, Rietvelden, Jan, Adriaen Willaertstraat en Forty-seven hebben wij een goed afgestemd en gevarieerd aanbod. Communities waarbinnen veelbelovende, innovatieve bedrijven elkaar kunnen versterken, ondersteunen en inspireren. Aan jou de taak om samen met het commerciële team invulling te geven aan de in- en externe communicatie en de organisatie van de events van onze communities.

Dit is je rol
Alles dat komt kijken bij de uitvoering van marketing- en communicatie activiteiten behoort tot jouw brede werkveld, zowel strategisch als operationeel. Je biedt ondersteuning aan het team commercie, marketing en communicatie in verschillende aspecten van hun werk.
– Je draagt actief bij aan de organisatie en communicatie van de vele variërende (externe) projecten, initiatieven en events waar de BIM en/of haar labels bij betrokken zijn.
– Je ontwikkelt communicatiemiddelen en bewaakt hierin de huisstijl.
– Je voert redactie over persberichten, e-mailingen, nieuwsbrieven, website, Q&A’s en social media kanalen.
– Je legt contact met en onderhoudt relaties met stakeholders van de BIM, zoals media, journalisten, leveranciers en huurders.

Wat neem je verder mee?
– een afgeronde hbo-opleiding in communicatie of vergelijkbaar
– 0 -3 jaar relevante werkervaring ‘wij leren jou het vak’
– je woont in ’s-Hertogenbosch of omgeving
– affiniteit met (online) communities

Je werkt waar jij wilt
Je bent werkzaam In een klein en gezellig BIM-team van 28 mensen op onze afdeling commercie, marketing & communicatie. Natuurlijk bevindt jouw werkplek zich in 1 van onze inspirerende panden en soms is dat ook thuis. We werken samen, maar hebben ook onze eigen expertise en projecten.
We zijn trots op ons team!

Dit bieden wij je
Uiteraard biedt de BIM je een passend beloningspakket en voldoende flexibiliteit en ruimte om jouw werk op eigentijdse manier in te vullen. Een pakket aan smart devices hoort bij de uitoefening van jouw functie.

Wil je eerst meer gevoel krijgen bij de BIM? Kom dan eens langs voor een kop koffie.
Maak daarvoor een afspraak via Irina Flier: iflier@nvbim.nl.

Wil jij geen 9 tot 5 baan?
Stuur dan jouw CV én motivatie ter attentie van Inge van Nuland, Manager Commercie, Marketing & Communicatie via Irina Flier: iflier@nvbim.nl.

Je kunt reageren tot 15 september. Daarna nemen wij contact met jou op voor een eerste kennismakingsgesprek. We streven ernaar de gesprekken te houden in de week erna. Als alles goed verloopt, zien we jou binnenkort bij de Gruyter Fabriek voor je eerste werkdag bij de BIM!

Klik voor meer nieuwsberichten