Vacature: Medewerker Communicatie & Events
(32-40 uur per week)

Gaat jouw hart sneller kloppen van het organiseren van events? Dan zoeken wij jou!
Niets dat zoveel voldoening geeft als een succesvol event. Dat weet jij als geen ander. Je houdt van je werk, daarom ben je er zo goed in. Je bent innovatief in ieder aspect, van concept tot uitvoering. Je bent bijzonder goed georganiseerd en prima in staat om zelfstandig prioriteiten te stellen. Het is jouw doel om in je werk kansen te signaleren. Die kansen vertaal je naar creatieve concepten of waardevolle samenwerkingen. Je hebt gevoel voor de maatschappelijke context waarin je komt te werken en je herkent je in de volgende competenties: plannen en organiseren, initiatiefrijk en klantgerichtheid.

Werken voor ondernemend Den Bosch
De Bossche Investerings Maatschappij (BIM) is een publieke investeringsmaatschappij in Noordoost-Brabant. De BIM stimuleert economische bedrijvigheid en bouwt actief mee aan de versterking van de economische structuur in regio ’s-Hertogenbosch. De BIM heeft voor iedere ondernemer een passende kantoorruimte, bedrijfsruimte en /of opslagruimte in ‘s-Hertogenbosch. Of je nu een startend bedrijf hebt of een gevestigde ondernemer bent: met onze communities Jamfabriek, Grasso, De Gruyter Fabriek en bedrijvenlocaties De Vliert, Poeldonk, Rietvelden, Jan, Adriaen Willaertstraat en Forty-seven hebben wij een goed afgestemd en gevarieerd aanbod. Communities waarbinnen veelbelovende, innovatieve bedrijven elkaar kunnen versterken, ondersteunen en inspireren. Aan jou als medewerker de taak om samen met het commerciële team invulling te geven aan de in- en externe communicatie en de organisatie van de events van onze communities.

Hoe doe je dat?
Je werkt samen met de community managers aan de corporate communicatie van de BIM en haar labels (De Gruyter Fabriek, Jamfabriek, Grasso en BIF). Je organiseert events en verzorgt de interne en externe communicatie van concept tot en met creatie. Samen met je collega’s ga je de uitdaging aan om de communities herkenbaar en zichtbaar te positioneren. 

Dit is je rol
Alles dat komt kijken bij de organisatie van events behoort tot jouw brede werkveld, zowel strategisch als operationeel.

– Je draagt actief bij aan de organisatie en communicatie van de vele variërende (externe) projecten, initiatieven en events waar de BIM en/of haar labels bij betrokken zijn.
– Je ontwikkelt communicatiemiddelen en bewaakt hierin de huisstijl.
– Je voert redactie over persberichten, e-mailingen, nieuwsbrieven, website, Q&A’s en social media kanalen.
– Je legt contact met en onderhoudt relaties met stakeholders van de BIM, zoals media, journalisten, leveranciers en huurders.

Wil je dit soort evenementen organiseren?


Wat neem je verder mee?
– een afgeronde hbo-opleiding in communicatie of vergelijkbaar
– 3-5 jaar relevante werkervaring
– je woont in ’s-Hertogenbosch of omgeving
– affiniteit met (online) communities

Je werkt waar jij wilt
In een professioneel en gezellig team van 28 mensen. Je komt te werken op onze afdeling commercie, marketing & communicatie. Natuurlijk bevindt jouw werkplek zich in 1 van onze inspirerende panden, namelijk bij De Gruyter Fabriek. Oftewel, je werkt waar jij wilt. En soms is dat ook thuis. We werken samen, maar hebben ook onze eigen expertise en projecten. We zijn trots op ons team!

Dit bieden wij je
Uiteraard biedt de BIM je een passend beloningspakket en voldoende flexibiliteit en ruimte om jouw werk op eigentijdse manier in te vullen. Een pakket aan smart devices hoort bij de uitoefening van jouw functie.

Wil je eerst meer gevoel krijgen bij de BIM? Kom dan eens langs voor een kop koffie. Maak daarvoor een afspraak via Irina Flier: IFlier@nvbim.nl

Wil jij geen 9 tot 5 baan?
Stuur dan jouw CV én motivatie ter attentie van Inge Bouwknegt, Manager Commercie, Marketing & Communicatie via Irina Flier: IFlier@nvbim.nl

Wij proberen zo snel mogelijk met jou contact op te nemen voor een eerste kennismakingsgesprek. We streven ernaar de vervolggesprekken te houden in de week erna. Als alles goed verloopt, zien we jou daarna snel bij de Gruyter Fabriek voor je eerste werkdag bij de BIM!

Hoe wij dat doen


Tips voor jouw sollicitatiegesprek
Zie het laatste nieuws op onze website,
lees alles over onze plannen
en leer het team vast kennen!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Klik voor meer nieuwsberichten