Vacature: jr. medewerk(st)er (online) communicatie & event management (32-40 uur per week)

Wij zijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste junior medewerk(st)er communicatie & event management die ons team komt versterken. Vind je het uitdagend om zelfstandig contentstrategieën op te stellen, activiteiten op te zetten én deze ook zelf uit te voeren, lees dan snel verder!

Dit ga je doen
Als jr. medewerk(st)er communicatie & event management verzorg je zelfstandig de interne- en externe communicatie van de BIM en haar labels (De Gruyter Fabriek, Jamfabriek, Grasso, BIF) op operationeel en tactisch niveau. Hiervoor werk je zelfstandig, maar je bent ook een goede teamplayer. Je werkt namelijk nauw samen met onze community managers en weet wat nodig is om de communicatiedoelen per label/community te bereiken; van creatieve content creëren tot websites beheren en e-mailingen en nieuwsbrieven versturen, van marketing gerelateerde activiteiten coördineren en uitvoeren tot persberichten schrijven, van conceptontwikkeling tot uitvoering rondom locaties/labels, van social media kanalen beheren tot evenementen organiseren, etc. Je komt te werken op onze afdeling commercie, communicatie & marketing.

Wij zijn de BIM
De BIM versterkt de economie in en rond ’s-Hertogenbosch door middel van communities en programma’s. Dat doen we al meer dan 70 jaar en daarmee is de BIM de oudste publieke investeringsmaatschappij in Nederland. Binnen de BIM werken we met een relatief klein team aan alle communities en programma’s. Dat betekent dat we van je verwachten dat je ook je steentje bijdraagt aan andere zaken daar waar nodig. Binnen de BIM werk je samen met 25 collega’s die de kernwaarden samenwerking, leiderschap, professionaliteit en respect hoog in het vaandel hebben staan.

Wij zoeken jou!
Voor deze functie zoeken we een kandidaat met een afgeronde MBO-opleiding richting Marketing & Communicatie. Je bent proactief, hebt 2-3 jaar werkervaring, bent sterk in organiseren en plannen en je kunt goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Je hebt de 24/7 instelling die nodig is voor deze functie. Je staat bovendien sterk in je schoenen, bent kritisch in je werk, hebt een aanpakkersmentaliteit en een positieve oplossingsgerichte instelling.

Dit bieden wij je
Je krijgt de kans een betekenisvolle bijdrage te leveren aan het economisch klimaat in ’s-Hertogenbosch, samenwerking tussen ondernemers, onderwijsinstellingen en overheden te stimuleren en omstandigheden te creëren waarin ambitieuze ondernemers kunnen innoveren en excelleren. Uiteraard biedt de BIM je een passend beloningspakket en voldoende flexibiliteit en ruimte om jouw job op eigentijdse manier in te vullen. Daarnaast krijg je er 25 leuke en gezellige collega’s bij. En niet te vergeten: de gezamenlijke lunches, vers fruit, jaarlijkse bedrijfs- en teamuitjes en een informele werksfeer.

Enthousiast geworden?
Ben je woonachtig in ’s-Hertogenbosch of omgeving, per direct beschikbaar en enthousiast over deze functie en ons bedrijf? En sluiten onze kernwaarden aan bij jouw waarden? Dan willen we jou graag toevoegen aan ons team! Solliciteer vandaag nog en mail jouw brief met cv naar Inge Bouwknegt, Manager Commercie, Marketing & Communitie: ibouwknegt@nvbim.nl. Voor vragen of meer informatie kun je haar bellen op 06-53492780. 

We sporen je aan al je creativiteit los te laten op je sollicitatie! Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Klik voor meer nieuwsberichten