Wij hebben een fantastische functie voor jou als ervaren receptioniste!

Als jij graag het gezicht wil zijn van de BIM en de eerste indruk wil maken op onze klanten, dan is dít de perfecte kans voor jou. Jij bent het visitekaartje van ons bedrijf en het eerste aanspreekpunt voor onze huurders, bezoekers leveranciers en jouw collega’s.

Vacature: Ervaren Receptioniste (24-28 uur per week)

Jij zorgt voor een warm welkom voor iedereen die ons bezoekt. Met jouw natuurlijke gastvrijheid, talent om gemakkelijk contact te leggen en een fijne telefoonstem, zorg jij voor een positieve klantervaring.

Je bent niet alleen klantgericht en gastvrij, maar je beschikt ook over uitstekende communicatieve vaardigheden en een professionele houding. Een proactieve houding is jou niet vreemd. Je ziet het werk en bent altijd op zoek naar manieren om onze klanten nog beter van dienst te zijn.

Met jouw ervaring ben je accuraat en gestructureerd en kun je snel schakelen tijdens drukke momenten. Je kunt goed omgaan met stressvolle situaties en blijft altijd vriendelijk en behulpzaam. En wanneer het rustiger is, verricht je zorgvuldig administratief werk en zorg je voor een opgeruimde werkomgeving.

Je bent onderdeel van het team Recepties, maar werkt zelfstandig en bent inzetbaar op onze verschillende BIM-locaties in ’s-Hertogenbosch: Jamfabriek, Grasso en Business Center de Vliert.

Een selectie van jouw taken:
– Ontvangen en doorverwijzen van bezoekers
– Beantwoorden en afhandelen inkomend telefoonverkeer
– Telefoon-Antwoord-Dienst
– Post distribueren en pakketten aannemen
– Reserveren en gereedmaken van vergaderruimten
– Voorraadbeheer
– Diverse administratieve werkzaamheden
– Zorgen voor een verzorgde werkomgeving
– Onside ondersteuning tijdens community evenementen

Je hebt een MBO werk- en denkniveau en bent bekend met Word, Excel en Outlook. Ervaring met Super Office of een ander CRM-systeem is een pré. Ook heb je ervaring met het beantwoorden van telefoontjes, het ontvangen van bezoekers en het verwerken van post, pakketten en e-mails.

Je hebt in principe vaste werkdagen, maar we verwachten dat je ook flexibel bent om van deze werkdagen af te wijken wanneer dat nodig is. Het kan ook voorkomen dat je een aantal weken per jaar fulltime werkt om elkaars vakanties op te vangen, maar dat vind jij geen enkel probleem.

Als echte teamplayer herken je jezelf in onze kernwaarden: samenwerken, leiderschap, professionaliteit en respect. Wil je werken in een moderne en dynamische werkomgevingen waar je elke dag nieuwe uitdagingen aangaat? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Wij bieden je niet alleen een mooie en moderne werkomgeving, een fijne werksfeer, lekkere koffie en thee, leuke collega’s, gezellige bedrijfsuitjes en meer. Maar ook de ruimte om naast je basiswerkzaamheden dát op te pakken wat je leuk vindt.

Over de BIM
De BIM is een belangrijke speler in de economie van ’s-Hertogenbosch. De BIM creëert dynamische communities zoals Jamfabriek, Grasso en De Gruyter Fabriek die ondernemers vele kansen biedt. Wij bieden huisvesting aan ca. 550 bedrijven. Met onze programma’s -waarin de kracht van onze vier pijlers Huisvesten, Participeren, Verbinden en Ondersteunen goed tot hun recht komen- werken ondernemingen, onderwijsinstellingen en overheden samen rondom een economisch thema zoals food en data.

Onze kernwaarden samenwerken, leiderschap, professionaliteit en respect vormen de identiteit van de BIM en zijn de basis van onze bedrijfscultuur.


Ben jij dit?
Ben je woonachtig in ’s-Hertogenbosch of omgeving, per direct beschikbaar en enthousiast over deze functie en ons bedrijf? Herken je je in onze kernwaarden en ben jij de ervaren receptioniste die wij zoeken? Wacht dan niet langer en mail vandaag nog jouw brief met cv naar Irina Flier, directiesecretaresse: iflier@nvbim.nl. Voor vragen of meer informatie kun je haar bellen op 06-82409763.

Procedure
Je kunt tot uiterlijk vrijdag 31 maart 2023 reageren op deze vacature. Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen. Je hoort zo snel mogelijk van ons of je voor een kennismakingsgesprek wordt uitgenodigd.

Zie het laatste nieuws op onze website,
lees alles over onze plannen
en leer het team vast kennen!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Klik voor meer nieuwsberichten