Vacature: Meewerkend Teamleider Recepties

Wij zoeken per direct een enthousiaste en energieke meewerkend teamleider recepties die flexibel inzetbaar is. Jij bent samen met jouw team receptionistes het representatieve gezicht van onze locaties.

Over de functie
In deze functie geef jij direct leiding aan het team receptionistes en ben jij net als onze receptionistes het centrale aanspreekpunt voor onze klanten. Jij helpt hen met een glimlach verder. Jouw klanten zijn onze huurders, hun bezoekers, leveranciers en natuurlijk ook jouw collega’s. Je bent gastvrij, legt makkelijk contact met mensen en hebt een fijne telefoonstem. Tevens heb je ervaring met leidinggeven.

Drukke en rustige dagen wisselen elkaar sterk af en dat vind jij geen probleem. Het wisselen van een coördinerende naar leidinggevende rol en omgekeerd is voor jou geen probleem. Je bent accuraat en gestructureerd en kunt daardoor snel schakelen tijdens drukke momenten. Is het rustig, dan verricht je zorgvuldig administratieve werkzaamheden. Je zorgt voor een opgeruimde werkomgeving.

Je bent als meewerkend teamleider recepties onderdeel van het team receptionistes, maar werkt zelfstandig. Je bent -net als jouw directe receptiecollega’s- inzetbaar op al onze BIM-locaties in ’s-Hertogenbosch; Jamfabriek, Business Center de Vliert en Grasso. Je hebt een MBO werk- en denkniveau, bent bekend met Word, Excel en Outlook, goed in de Nederlandse taal en sociaal en communicatief vaardig. Ervaring met Super Office of een ander crm-systeem is een pré.

Je hebt in principe vaste werkdagen, maar het is voor jou geen enkel probleem hier regelmatig van af te wijken. Daarnaast vind je het -net als jouw receptiecollega’s- geen probleem om een aantal weken per jaar ook fulltime aan de slag te zijn om elkaars vakanties op te vangen. Je bent een echte teamplayer en je herkent je in onze kernwaarden samenwerken, leiderschap, professionaliteit en respect.

Jouw werkzaamheden zijn onder andere
– Leidinggeven; coachende vaardigheden
– Maandelijkse roosters/planningen maken
– Ontvangen en doorverwijzen van bezoekers
– Beantwoorden en afhandelen inkomend telefoonverkeer
– Telefoon-Antwoord-Dienst
– Post distribueren en pakketten aannemen
– Reserveren en gereedmaken van vergaderruimten
– Voorraadbeheer
– Diverse administratieve werkzaamheden
– Zorgen voor een verzorgde werkomgeving

Wij bieden je een dynamische werkomgeving, lekkere koffie en thee, veel leuke collega’s én gezellige bedrijfsuitjes.

Over de BIM
De BIM is een belangrijke speler in de economie van ’s-Hertogenbosch. De BIM creëert dynamische communities zoals Jamfabriek, Grasso en De Gruyter Fabriek die ondernemers vele kansen biedt. Wij bieden huisvesting aan ca. 550 bedrijven. Met onze programma’s -waarin de kracht van onze vier pijlers Huisvesten, Participeren, Verbinden en Ondersteunen goed tot hun recht komen- werken ondernemingen, onderwijsinstellingen en overheden samen rondom een economisch thema zoals food en data. Onze kernwaarden samenwerken, leiderschap, professionaliteit en respect vormen de identiteit van de BIM en zijn de basis van onze bedrijfscultuur.


Ben jij dit?
Ben je woonachtig in ’s-Hertogenbosch of omgeving, per direct beschikbaar en enthousiast over deze functie en ons bedrijf? En sluiten onze kernwaarden aan bij jouw waarden? Dan willen we jou graag toevoegen aan ons team! Solliciteer vandaag nog en mail jouw brief met cv naar Irina Flier, directiesecretaresse: iflier@nvbim.nl. Voor vragen of meer informatie kun je haar bellen op 06-82409763.

Procedure
Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen. Je hoort zo snel mogelijk van ons of je voor een kennismakingsgesprek wordt uitgenodigd. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Wil je eerst meer gevoel krijgen bij de BIM? Kom dan eens langs voor een kop koffie. Maak daarvoor een afspraak via Irina Flier IFlier@nvbim.nl

Tips voor jouw sollicitatiegesprek

Zie het laatste nieuws op onze website,
lees alles over onze plannen
en leer het team vast kennen!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Klik voor meer nieuwsberichten