Waar mogelijk bouwen wij bruggen, samen met jou want ondernemen doe je niet alleen. Kennis, ervaring en het juiste netwerk kunnen jouw onderneming verder helpen. En daar helpen wij je graag mee.

BIM CONNECT

Kom gemakkelijk in contact met relevante coaches, mentoren of ondernemers

BIM CONNECT is een gratis online platform en linkt ambitieuze ondernemers aan mentoren, ervaren ondernemers of juist aan (andere) ondernemers. Als ondernemer loop je tegen verschillende obstakels en uitdagingen aan. Fouten maken hoort erbij, maar wat als we kunnen leren van elkaar om dit te voorkomen?  Want samen maken we ondernemen mogelijk.

 

Data Delta

De data community in 's-Hertogenbosch

Data Delta: de data community in ‘s-Hertogenbosch! Hier is ruimte om te experimenteren met data, door er gewoonweg aan te beginnen.

‘s-Hertogenbosch heeft de ambitie om de ICT- en datastad van Nederland te zijn. Daarom heeft Data Delta de handen ineengeslagen om een community op te richten waar onderwijs, overheid en bedrijfsleven, oftewel de triple helix, elkaar vinden. Hier creëren we kansen, kansen waar je in je eentje enkel van kan dromen.

Evenementen

Om verbinding te stimuleren

Om verbinding te stimuleren organiseren we vanuit onze communities en programma’s verschillende evenementen en activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn De Gruyter Games en Het geheim van De Gruyter bij De Gruyter Fabriek, maandelijkse lunches en borrels bij Jamfabriek en Grasso  en de Den Bosch Data Week die we organiseren in samenwerking met gemeente ‘s-Hertogenbosch.

 

Nieuws