Waar mogelijk bouwen wij bruggen, samen met jou want ondernemen doe je niet alleen. Kennis, ervaring en het juiste netwerk kunnen jouw onderneming verder helpen. En daar helpen wij je graag mee. Onze communities met een duidelijke profilering vormen een sterke basis. Daar ontmoet je ondernemers uit dezelfde sector en vind jij de aansluiting die je zoekt. Waar de ene community zich vooral richt op uitwisselen van kennis of het treffen van het juiste netwerk, richt de ander zich op het delen van voorzieningen of informeel contact. Hieronder een greep uit de verschillende activiteiten die zijn georganiseerd.

Grasso

DataFood startup festival 30 oktober

Snel opkomende big data technologieën als data-analyse en kunstmatige intelligentie gaan de hele AgriFood keten – van grond tot mond – fundamenteel veranderen. Deze technieken, gecombineerd met bredere ontwikkelingen als Internet of Things, blockchain, robotisering, 3D-printen en nanotechnologie, leiden tot het ontstaan van nieuwe businessmodellen en nieuwe kansen voor ondernemers.

Wil jij als data-food start up deel uit maken van een middag vol inspirerende sprekers, netwerkmogelijkheden en bovenal de kans krijgen om jezelf 1 op 1 te presenteren aan diverse bedrijven en investeerders? Schrijf je dan nu in voor het Datafood StartupFestival in Grasso op 30 oktober 2018.

bekijk de website

De Gruyter Fabriek

Allerlaatste BBQ van het jaar

Op donderdag 13 september hebben de ondernemers van De Gruyter Fabriek gezamenlijk de zomer gedag gezegd. In grote sloep van De Vlotte Vloot trokken meer dan 30 ondernemers richting het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Het was de ideale manier om nieuwe ondernemers leren kennen, bij te praten met bekenden en vooral te genieten op het water. Bij terugkomst bij De Gruyter Fabriek stond er een goed verzorgde barbecue klaar van collega-ondernemer in de fabriek: Tailormade. Bij deze aller, aller, allerlaatste barbecue van het jaar sloten nog meer ondernemers aan.

lees hier het artikel

De Jamfabriek

Inspiratielunch

Ondernemers van de Jamfabriek hadden tijdens een inspiratielunch op 13 juli de gelegenheid al hun vragen te stellen over waar je als ondernemer tegenaan loopt. Harry van Delft, ondernemer en lector op de HAS Hogeschool, gaf voorafgaand aan het gesprek met de Jammers een lezing over het vergroten van de marktgerichtheid van de AgriFood sector. De centrale vraag in zijn verhaal was: ’Wat bepaalt het succes van een onderneming en in hoeverre hebben de ‘zachte aspecten’ hier invloed op?’

Nieuws