Waar mogelijk bouwen wij bruggen, samen met jou want ondernemen doe je niet alleen. Kennis, ervaring en het juiste netwerk kunnen jouw onderneming verder helpen. En daar helpen wij je graag mee. Onze communities met een duidelijke profilering vormen een sterke basis. Daar ontmoet je ondernemers uit dezelfde sector en vind jij de aansluiting die je zoekt. Waar de ene community zich vooral richt op uitwisselen van kennis of het treffen van het juiste netwerk, richt de ander zich op het delen van voorzieningen of informeel contact. Hieronder een greep uit de verschillende activiteiten die zijn georganiseerd.

Grasso

Reünie 27 januari

‘Machinefabriek Grasso leefde weer!’ Dit gebeurde tijdens de grootse reünie op zondag 27 januari waar oud-medewerkers elkaar weer terugzagen en verhalen konden delen. Met oude foto’s en documenten die zij meebrachten wordt een herinneringsmuur gecreëerd.

De reünie is georganiseerd door N.V. BIM  in samenwerking met Erfgoed ‘s-Hertogenbosch, TV73 en de Kring Vrienden van ‘s-Hertogenbosch.

 

 

De Gruyter Fabriek

Het geheim van de Gruyters

Op 19 maart hebben vijf ondernemers uit De Gruyter Fabriek een kijkje in elkaars keuken genomen. Zij hebben hun ‘geheimen’ met elkaar gedeeld op een leuke en interactieve manier. De volgende editie van het geheim van de Gruyters vindt plaats op 21 mei.

 

 

De Jamfabriek

Inspiratielunch

Ondernemers van de Jamfabriek hadden tijdens een inspiratielunch de gelegenheid al hun vragen te stellen over waar je als ondernemer tegenaan loopt. Harry van Delft, ondernemer en lector op de HAS Hogeschool, gaf voorafgaand aan het gesprek met de Jammers een lezing over het vergroten van de marktgerichtheid van de AgriFood sector. De centrale vraag in zijn verhaal was: ’Wat bepaalt het succes van een onderneming en in hoeverre hebben de ‘zachte aspecten’ hier invloed op?’

Nieuws