Vergaderen

Vergaderruimte huren
Alle tarieven exclusief btw.

De Vliert:
Ruimte:
– Zes vergader-/coachruimten voor vier tot zes personen à € 15,- per uur
– Eén grote vergaderzaal voor maximaal 12 personen à € 25,- per uur

Voorzieningen:
In de huurprijs van een vergaderruimte is inbegrepen:
– Gastvrije ontvangst door één van onze receptionistes
– draadloze internetverbinding
– onbeperkt koffie/thee/ water
– Een flipover met toebehoren is niet standaard in iedere ruimte aanwezig, op verzoek zetten wij er gratis een voor je klaar.
– Aanvullend bestaat de mogelijkheid om een beamer te huren: € 15,- per uur of € 50,- per dagdeel (vier uur).
– Indien gewenst kun je zelf een lunch meenemen of eenvoudig online bestellen via foodja.nl (tot 10:00 uur). Foodja is een lokale leverancier waarvan wij weten dat wat ze maken goed, vers en puur is. Onze receptie neemt de lunch graag voor je in ontvangst.

Openingstijden:
De receptie van het Business Center is van maandag tot en met vrijdag bemand tussen 08:30 – 17:00 uur. In overleg kun je bij ons ook in de avonduren vergaderen.

De Gruyterfabriek
In de industriële Gruyterfabriek kun je zowel via de Brasserie als via de BIM vergaderruimte huren. Op deze goed bereikbare locatie kun je direct voor de deur gratis parkeren.

In Brasserie De Gruyter Fabriek en bij mooi weer ook in de aangrenzende binnentuin, kun je onder andere terecht voor koffie, thee of een ander drankje natuurlijk, lunch, zakelijke afspraken, vergaderingen, seminars en evenementen. De Brasserie beschikt over meerdere vergaderruimtes en een congreszaal geschikt van 20 tot 150 personen en ja, er is wifi. Brasserie De Gruyter Fabriek is dagelijks geopend van 09.00 tot 17.00 uur. De exploitatie wordt verzorgd door Appel Catering,bdgf@appel.nl, 073-30 300 30.

Daarnaast bieden wij in De Gruyter Fabriek twee vergaderkamers aan, geschikt voor 6 personen tegen een vast uurtarief of een vergadermodule’ van € 50,00 per maand. Ook de Kiet van Piet is te reserveren voor max. 10 personen, €20,00 per uur.