Vergaderen

Vergaderruimte huren
Alle tarieven exclusief btw.

De Vliert:
Ruimte:
– Eén grote vergaderzaal voor maximaal 12 personen à € 25,- per uur
– Vier vergader-/coachruimten voor vier tot zes personen, deze zijn beschikbaar voor leden van Het Coachhuis.

Voorzieningen:
In de huurprijs van een vergaderruimte is inbegrepen:
– Gastvrije ontvangst door één van onze receptionistes
– draadloze internetverbinding
– onbeperkt koffie/thee/ water
– Een flipover met toebehoren is niet standaard in iedere ruimte aanwezig, op verzoek zetten wij er gratis een voor je klaar.
– Aanvullend bestaat de mogelijkheid om een beamer te huren: € 15,- per uur of € 50,- per dagdeel (vier uur).
– Indien gewenst kun je zelf een lunch meenemen of eenvoudig online bestellen. Onze receptie neemt de lunch graag voor je in ontvangst.

Openingstijden:
De receptie van het Business Center is van maandag tot en met vrijdag bemand tussen 08:30 – 17:00 uur. In overleg kun je bij ons ook in de avonduren vergaderen.

De Gruyterfabriek
In de industriële Gruyterfabriek kun je via de Brasserie verschilende vergaderruimten huren. Op deze goed bereikbare locatie kun je direct voor de deur gratis parkeren.

In de Brasserie, en bij mooi weer ook in de aangrenzende binnentuin, kun je onder andere terecht voor koffie, thee of een ander drankje natuurlijk, lunch, zakelijke afspraken, vergaderingen, seminars en evenementen. De Brasserie beschikt over meerdere vergaderruimtes en een congreszaal geschikt van 20 tot 150 personen en ja, er is wifi. Brasserie De Gruyter Fabriek is dagelijks geopend van 09.00 tot 17.00 uur en is bereikbaar via telefoon 073-30 300 30.= of email info@brasseriedegruyterfabriek.nl.