BIM Centrum de Rietvelden – inpandige ruimte opslagruimte met dubbele deuren

< Terug naar overzichtspagina
 • Ruimte nummer: C.006 + C.007
 • Soort ruimte: Bedrijfsruimte
 • Oppervlakte: 123 m2
 • Beschikbaar per: per direct

Ruimte C.006 + C.007 is een inpandige bedrijfs- en/of opslagruimte, voorzien van een systeemplafond met inbouwverlichting, stroomvoorziening, een dubbele toegangsdeur, en een bolidt-gietvloer. De ruimte is voorbereid voor een telefoon-/internetaansluiting. Vlakbij zijn er brede laad- en losdeuren voor toegang van buitenaf. Deze ruimte is vooral geschikt voor opslag. De vrije hoogte is ca. 2,80 m. Internet via de BIM is mogelijk op aanvraag. Er is geen direct daglicht; er zijn wel ramen aan de gangzijde.

Deze inpandige ruimte is gelegen op de begane grond van gebouw C, op korte afstand van buitendeuren en bereikbaar via een algemeen gangpad over een volledig vlakke vloer. Deze ruimte is goed toegankelijk en geschikt voor veel laden en lossen. U maakt gebruik van gezamenlijke toiletten.

BIM Centrum de Rietvelden is gunstig gelegen nabij uitvalswegen en de snelwegen A59 en A2 en heeft ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. BIM Centrum de Rietvelden is goed per openbaar vervoer te bereiken (busverbinding).

Bekijk hier de plattegrond van de opslagruimte.

BIM Centrum de Rietvelden is gunstig gelegen nabij uitvalswegen en de snelwegen A59 en A2 en heeft ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. BIM Centrum de Rietvelden is goed per openbaar vervoer te bereiken (busverbinding). BIM Centrum de Rietvelden is 24 uur per dag toegankelijk.

Services opslagruimten
Wanneer u een opslagruimte huurt in gebouw C van BIM Centrum de Rietvelden, dan zijn de volgende services inbegrepen: receptiebezetting, interne bewegwijzering, de schoonmaak van de gangpaden en toiletten, (camera)bewaking en surveillance, doormelding alarmcentrale en opvolging bewakingsdienst, onderhoud terreinen, hekwerken, poorten en groenvoorzieningen, reinigen van goten en hemelwaterafvoeren, onderhoud aan installaties zowel in de ruimte als in het gebouw, en kosten huismeester.

Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van of volledigheid van deze gegevens.

€ 658,56 (incl. energie- en servicekosten, excl. btw) per maand

Behoefte aan advies
of meer informatie?

Kim Helmer helpt
je graag verder!

Bel direct: 06 – 39 14 59 14
Of mail: khelmer@nvbim.nl

 • Voorzieningen
  Glasvezelaansluiting
  telefoonaansluiting
  receptie
  Overhead
  deur
< Terug naar overzichtspagina