BIM Centrum de Rietvelden – bedrijfs/opslagruimte

< Terug naar overzichtspagina
 • Ruimte nummer: C.015
 • Soort ruimte: Bedrijfsruimte
 • Oppervlakte: 124 m2
 • Beschikbaar per: per direct

Ruimte C.015 is voorzien van een systeemplafond met inbouwverlichting, stroomvoorziening, een dubbele toegangsdeur en een prachtige gietvloer. Er is geen direct daglicht – deze ruimte heeft ramen aan de gangzijde. Er is twee keer per uur verse luchttoevoer in de gehele ruimte. De ruimte is voorbereid voor een telefoon-/internetaansluiting. Internet via de BIM is mogelijk vanaf € 40,- per maand, exclusief btw.

Deze inpandige ruimte is gelegen op de begane grond van gebouw C en bereikbaar via een algemeen gangpad over een volledig vlakke vloer. Dat maakt deze ruimte zeer geschikt voor veel laden en lossen!

Bekijk hier de plattegrond van de ruimte. 

Dit maakt deze ruimte een goede plek:

 • Deze ruimte bereik je zonder drempels of andere obstakels: zeer geschikt voor veel laden en lossen!
 • Internetverbinding via glasvezel via de BIM mogelijk vanaf € 40,- per maand, excl. btw
 • Beveiligd met alarmsysteem, inclusief doormelding naar alarmcentrale
 • En verder: 24/7 toegankelijk, verlichting, stroom, verwarming en een dubbele toegangsdeur

BIM Centrum de Rietvelden is gunstig gelegen nabij uitvalswegen en de snelwegen A59 en A2 en heeft ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. BIM Centrum de Rietvelden is goed per openbaar vervoer te bereiken (busverbinding).

In de naastgelegen Jamfabriek is een centrale receptie die tijdens kantooruren bemand is. De receptie verwerkt de post en verwijst bezoekers door. Tegen betaling verrichten zij aanvullende secretariële werkzaamheden.

Services kantoorruimten
Wanneer u een kantoorruimte huurt in gebouw C van BIM Centrum de Rietvelden, dan zijn de volgende services inbegrepen: receptiebezetting, glasbewassing aan de buitenzijde, het gebruik van papier- en afvalcontainers, interne en externe bewegwijzering, de schoonmaak van de gangpaden en toiletten, (camera)bewaking en surveillance, doormelding alarmcentrale en opvolging bewakingsdienst, brievenbus en post ophaalservice, onderhoud terreinen, hekwerken, poorten en groenvoorzieningen, reinigen van goten en hemelwaterafvoeren, onderhoud aan installaties zowel in de ruimte als in het gebouw, en kosten huismeester.

BIM Centrum de Rietvelden
Helftheuvelweg 11
5222 AV  ’s-Hertogenbosch

Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van of volledigheid van deze gegevens.

€ 697,50 (incl. energie- en servicekosten, excl. btw) per maand

Behoefte aan advies
of meer informatie?

Kim Helmer helpt
je graag verder!

Bel direct: 06 – 39 14 59 14
Of mail: khelmer@nvbim.nl

BIM Centrum de Rietvelden C.015

BIM Centrum de Rietvelden C.015

BIM Centrum de Rietvelden C.015

 • Voorzieningen
  Glasvezelaansluiting
  receptie
  rechtstreeks
  daglicht
  Overhead
  deur
< Terug naar overzichtspagina