BIM Centrum de Rietvelden – kantoorruimte

< Terug naar overzichtspagina
  • Ruimte nummer: C.060/C.061
  • Soort ruimte: Kantoorruimte
  • Oppervlakte: 77 m2
  • Beschikbaar per: per direct

Ruimte C.060 + C.061 bestaat uit één grote kantoorruimte en een kleine vergader-/kantoorruimte. De ruimte is voorbereid voor een telefoon-/internetaansluiting. Internet via de BIM is mogelijk vanaf€ 40,- per maand, exclusief btw. Er is direct daglicht.

Deze ruimte is gelegen op de begane grond van gebouw C, nabij bedrijfs- en opslagruimten. U maakt gebruik van gezamenlijke toiletten.

Bekijk hier de plattegrond van de ruimte. 

BIM Centrum de Rietvelden is gunstig gelegen nabij uitvalswegen en de snelwegen A59 en A2 en heeft ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. BIM Centrum de Rietvelden is goed per openbaar vervoer te bereiken (busverbinding).

In de Jamfabriek is een centrale receptie tijdens kantooruren aanwezig. De receptie verwerkt de post en verwijst bezoekers door. Tegen betaling verrichten zij aanvullende secretariële werkzaamheden. Met de goederenlift kunt u naar de 1e verdieping.

BIM Centrum de Rietvelden is 24 uur per dag toegankelijk.

Services kantoorruimten
Wanneer u een kantoorruimte huurt in gebouw C van BIM Centrum de Rietvelden, dan zijn de volgende services inbegrepen: receptiebezetting, glasbewassing aan de buitenzijde, het gebruik van papier- en afvalcontainers, interne en externe bewegwijzering, de schoonmaak van de gangpaden en toiletten, (camera)bewaking en surveillance, doormelding alarmcentrale en opvolging bewakingsdienst, brievenbus en post ophaalservice, onderhoud terreinen, hekwerken, poorten en groenvoorzieningen, reinigen van goten en hemelwaterafvoeren, onderhoud aan installaties zowel in de ruimte als in het gebouw, en kosten huismeester.

Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van of volledigheid van deze gegevens.

€ 863,04 (incl. energie- en servicekosten, excl. btw) per maand

Behoefte aan advies
of meer informatie?

Kim Helmer helpt
je graag verder!

Bel direct: 06 – 39 14 59 14
Of mail: khelmer@nvbim.nl

  • Voorzieningen
< Terug naar overzichtspagina