BIM Centrum de Rietvelden – opslag/bedrijfsruimte met kantoorruimte

< Terug naar overzichtspagina
  • Ruimte nummer: C.110
  • Soort ruimte: Bedrijfsruimte
  • Oppervlakte: 561 m2
  • Beschikbaar per: per direct

Ruimte C.110 is grote opslag/productie/bedrijfsruimte voorzien van verlichting, stroomaansluiting, daglicht en een loopdeur. Tevens is een separaat kantoor aanwezig met internet aansluiting en daglicht. De ruimte is optimaal te benutten en in te delen.

Deze ruimte is gelegen op de eerste verdieping van gebouw C, te bereiken per trap en goederenlift. U kunt tot voor de deur van de goederenlift komen met een (vracht)auto of bestelwagen en overdekt laden en lossen. De goederenlift op de eerste verdieping is direct gelegen bij ingang van deze ruimte. Het is dus mogelijk om direct voor de goederenlift te laden en lossen. U maakt gebruik van gezamenlijke toiletten.

BIM Centrum de Rietvelden is gunstig gelegen nabij uitvalswegen en de snelwegen A59 en A2 en heeft ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. BIM Centrum de Rietvelden is goed per openbaar vervoer te bereiken (busverbinding).

Bekijk hier de plattegrond van de bedrijfsruimte / opslagruimte.

BIM Centrum de Rietvelden is 24 uur per dag toegankelijk.

Services opslagruimten

Wanneer u een opslagruimte huurt in gebouw C van BIM Centrum de Rietvelden, dan zijn de volgende services inbegrepen: receptiebezetting (pakket afgifte), interne bewegwijzering, de schoonmaak van de gangpaden en toiletten, (camera)bewaking en surveillance, doormelding alarmcentrale en opvolging bewakingsdienst, onderhoud terreinen, hekwerken, poorten en groenvoorzieningen, reinigen van goten en hemelwaterafvoeren, onderhoud aan installaties zowel in de ruimte als in het gebouw, en kosten huismeester.

Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van of volledigheid van deze gegevens.

€ 3.003,69 (incl. energie- en servicekosten, excl. btw) per maand

Behoefte aan advies
of meer informatie?

Kim Helmer helpt
je graag verder!

Bel direct: 06 – 39 14 59 14
Of mail: khelmer@nvbim.nl

  • Voorzieningen

< Terug naar overzichtspagina