BIM Centrum de Rietvelden – grote opslagruimte

< Terug naar overzichtspagina
  • Ruimte nummer: C.124
  • Soort ruimte: Bedrijfsruimte
  • Oppervlakte: 101 m2
  • Beschikbaar per: in overleg

Ruimte C.124 is een eenvoudige grote opslagruimte voorzien van verlichting, stroomaansluiting, daglicht en hoge, dubbele deuren. De ruimte is optimaal te benutten.

Deze ruimte is gelegen op de eerste verdieping van gebouw C, te bereiken per trap en goederenlift. U kunt tot voor de deur van de goederenlift komen met een (vracht)auto of bestelwagen. Het is dus mogelijk om direct voor de goederenlift te laden en lossen. U maakt gebruik van gezamenlijke toiletten.

Bekijk hier de plattegrond van de ruimte.

BIM Centrum de Rietvelden is gunstig gelegen nabij uitvalswegen en de snelwegen A59 en A2 en heeft ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. BIM Centrum de Rietvelden is goed per openbaar vervoer te bereiken (busverbinding).

In het kantoorgebouw (gebouw A) is een centrale receptie tijdens kantooruren aanwezig. De receptie verwerkt de post en verwijst bezoekers door. Tegen betaling verrichten zij aanvullende secretariële werkzaamheden. Met de goederenlift kunt u naar de 1e verdieping.

BIM Centrum de Rietvelden is 24 uur per dag toegankelijk.

Services opslagruimten
Wanneer u een opslagruimte huurt in gebouw C van BIM Centrum de Rietvelden, dan zijn de volgende services inbegrepen: receptiebezetting, interne bewegwijzering, de schoonmaak van de gangpaden en toiletten, (camera)bewaking en surveillance, doormelding alarmcentrale en opvolging bewakingsdienst, onderhoud terreinen, hekwerken, poorten en groenvoorzieningen, reinigen van goten en hemelwaterafvoeren, onderhoud aan installaties zowel in de ruimte als in het gebouw, en kosten huismeester.

€ 780,58 (incl. energie- en servicekosten, excl. btw) per maand

Behoefte aan advies
of meer informatie?

Kim Helmer helpt
je graag verder!

Bel direct: 06 – 39 14 59 14
Of mail: khelmer@nvbim.nl

  • Voorzieningen
< Terug naar overzichtspagina