BIM Centrum de Rietvelden – opslagruimte met dubbele deuren

< Terug naar overzichtspagina
  • Ruimte nummer: C.129
  • Soort ruimte: Opslagruimte
  • Oppervlakte: 54 m2
  • Beschikbaar per: per direct

Ruimte C.129 is een eenvoudige opslagruimte voorzien van verlichting, stroomaansluiting en hoge, dubbele deuren. De ruimte is optimaal te benutten.

Deze ruimte is gelegen op de eerste verdieping van gebouw C, te bereiken per trap en goederenlift. U kunt tot voor de deur van de goederenlift komen met een (vracht)auto of bestelwagen. Het is dus mogelijk om direct voor de goederenlift te laden en lossen. U maakt gebruik van gezamenlijke toiletten.

Bekijk hier de plattegrond van de opslagruimte.

BIM Centrum de Rietvelden is gunstig gelegen nabij uitvalswegen en de snelwegen A59 en A2 en heeft ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. BIM Centrum de Rietvelden is goed per openbaar vervoer te bereiken (busverbinding). BIM Centrum de Rietvelden is 24 uur per dag toegankelijk.

Services opslagruimten
Wanneer u een opslagruimte huurt in gebouw C van BIM Centrum de Rietvelden, dan zijn de volgende services inbegrepen: receptiebezetting, interne bewegwijzering, de schoonmaak van de gangpaden en toiletten, (camera)bewaking en surveillance, doormelding alarmcentrale en opvolging bewakingsdienst, onderhoud terreinen, hekwerken, poorten en groenvoorzieningen, reinigen van goten en hemelwaterafvoeren, onderhoud aan installaties zowel in de ruimte als in het gebouw, en kosten huismeester.

Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van of volledigheid van deze gegevens.

€ 352,50 (incl. energie- en servicekosten, excl. btw) per maand

Behoefte aan advies
of meer informatie?

Kim Helmer helpt
je graag verder!

Bel direct: 06 – 39 14 59 14
Of mail: khelmer@nvbim.nl

  • Voorzieningen
< Terug naar overzichtspagina