BIM Centrum de Rietvelden – bedrijfsruimte met overheaddeur

< Terug naar overzichtspagina
 • Ruimte nummer: D.003
 • Soort ruimte: Bedrijfsruimte
 • Oppervlakte: 192 m2
 • Beschikbaar per: per direct

Ruimte D.003 is een bedrijfs- of opslagruimte voorzien van een overheaddeur, krachtstroom, zonwering, CAT-5 bekabeling en een separaat alarmsysteem met alarmopvolging. De ruimte is voorbereid voor een telefoon-/internetaansluiting. Er is aan twee zijden direct daglicht. De bedrijfsruimte bestaat uit een grote hal en aan de achterzijde nog een kleiner deel zonder daglicht, wat goed geschikt is als opslagruimte. De vrije hoogte is ca. 4,0 m.

Deze ruimte is gelegen op de begane grond van gebouw D en goed toegankelijk voor vracht- en bestelauto’s. Deze ruimte is geschikt voor veel laden lossen. U maakt gebruik van gezamenlijke toiletten.

Bekijk hier de plattegrond van gebouw D en hier de plattegrond van de opslagruimte.

 

BIM Centrum de Rietvelden is gunstig gelegen nabij uitvalswegen en de snelwegen A59 en A2 en heeft ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. BIM Centrum de Rietvelden is goed per openbaar vervoer te bereiken (busverbinding).

Er is een centrale receptie tijdens kantooruren aanwezig. De receptie verwerkt de post en verwijst bezoekers door. Tegen betaling verrichten zij aanvullende secretariële werkzaamheden.

BIM Centrum de Rietvelden is 24 uur per dag toegankelijk.

Services bedrijfsruimten

Wanneer u een bedrijfsruimte huurt in gebouw D van BIM Centrum de Rietvelden, dan zijn de volgende services inbegrepen: receptiebezetting, interne en externe bewegwijzering, de schoonmaak van de gangpaden en toiletten, (camera)bewaking en surveillance, doormelding alarmcentrale en opvolging bewakingsdienst, brievenbus en post ophaalservice, onderhoud terreinen, hekwerken, poorten en groenvoorzieningen, reinigen van goten en hemelwaterafvoeren, onderhoud aan installaties zowel in de ruimte als in het gebouw, en kosten huismeester.

Beschikbaar per 1 juli 2020, eerder in overleg.

 

€ 1.144,16 (incl. energie- en servicekosten, excl. btw) per maand

Behoefte aan advies
of meer informatie?

Kim Helmer helpt
je graag verder!

Bel direct: 06 – 39 14 59 14
Of mail: khelmer@nvbim.nl

BIM Centrum de Rietvelden D.003

 • Voorzieningen
  Telefoonaansluiting
  luchtbehandeling
  receptie
  lift
  rechtstreeks
  daglicht
  Overhead
  deur
  zonwering
< Terug naar overzichtspagina