Forty-seven 47 – moderne en lichte kantoorruimte

< Terug naar overzichtspagina
  • Ruimte nummer: F.104
  • Soort ruimte: Kantoorruimte
  • Oppervlakte: 62 m2
  • Beschikbaar per: per direct

Forty-Seven is sinds juli 2019 eigendom van NV BIM en is gelegen aan Helftheuvelweg 47. In zeer korte tijd is het pand getransformeerd tot bedrijfsverzamelgebouw met een fijne werkomgeving, voorzien van alle benodigde faciliteiten. De eerste ondernemers hebben in november 2019 hun intrek genomen.

Forty-Seven ligt op het terrein waar ook de Jamfabriek zich bevindt: dé foodcommunity van de BIM. Deze wordt door middel van een verbouwing toekomstbestendig gemaakt door te moderniseren en verduurzamen. Naar verwachting is de Jamfabriek begin 2021 gereed. De Makro vind je aan de overkant van de weg en het overdekte winkelcentrum De Helftheuvel ligt op loopafstand.

Ruimte F.104

Deze ruimte bevindt zich op de eerste verdieping en is een modern afgewerkte kantoorruimte in kantoortuinachtige setting. Deze ruimte is voorzien van tapijt, tl-verlichting, een systeemplafond en aluminium kozijnen met dubbele beglazing. Er is veel direct daglicht. De wanden aan de gangzijde zijn voorzien van glazen panelen.

De kantoorruimte beschikt over verwarming en koeling via een recirculatie systeem. In deze kantoorruimte is een kabelgoot met elektra en CAT6-bekabeling. Ook is de ruimte voorbereid op een telefoon- en internetaansluiting.

Bekijk hier de plattegrond van de ruimte.

U maakt gebruik van een gedeelde heren en dames toiletvoorziening en een gezamenlijke pantry.

Kenmerkend voor deze locatie:

  • Gelegen op het bekende bedrijventerrein De Rietvelden, naast de A59. Door de centrale ligging zit je zo op de uitvalswegen A2 en A59. Daarnaast is het centraal station binnen slechts 10 minuten bereikbaar met de bus;
  • Op het bedrijventerrein zijn een aantal grote ondernemingen gevestigd zoals PostNL Pakketten, Heineken Brouwerij en Interpharm;
  • Gunstige ligging, goed bereikbaar en gratis parkeergelegenheid!
  • Gebruik van vergaderruimten tegen gereduceerd tarief;
  • BIM Centrum de Rietvelden is 24 uur per dag toegankelijk, ook op zon- en feestdagen. De centrale receptie is op werkdagen tijdens kantooruren bemand. De medewerkers verwerken de post en verwijzen bezoekers door.

Forty-Seven
Helftheuvelweg 47
5222 AV ’s-Hertogenbosch

 

 

€ 892,54 (incl. energie- en servicekosten, excl. btw) per maand

Behoefte aan advies
of meer informatie?

Kim Helmer helpt
je graag verder!

Bel direct: 06 – 39 14 59 14
Of mail: khelmer@nvbim.nl

 

vergaderruimte

gezamelijke pantry

  • Voorzieningen
< Terug naar overzichtspagina