Poeldonkweg 5 – atelier/opslagruimte 15 m²

< Terug naar overzichtspagina
  • Ruimte nummer: A.603
  • Soort ruimte: Atelierruimte
  • Oppervlakte: 15 m2
  • Beschikbaar per: in overleg

Atelier/opslagruimte A.603 is een kleine inpandige atelier- of opslagruimte met indirect daglicht. De ruimte is voorzien van een hoog plafond, stroom, verwarming en inbouw verlichting. De ruimte is voorbereid voor een telefoon- en internetaansluiting.

Deze ruimte is gelegen op de begane grond in gebouw A. U maakt gebruik van gezamenlijke toiletten.

Bekijk hier de plattegrond van de bedrijfsruimte.

Bedrijvencentrum de Poeldonk is gunstig gelegen nabij de snelwegen A2 en A59 en heeft ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

De centrale receptie is in de portiersloge gevestigd en is tijdens kantooruren aanwezig. De receptie verwerkt de post en verwijst bezoekers door.

Het terrein is van maandag tot en met vrijdag toegankelijk van 06.30 tot 24.00 uur en op zaterdag en zondag van 07.30 tot 18.00 uur.
De hoofdpoort is open van maandag tot en vrijdag van 06.30 tot 18.00 uur. Wil je buiten deze openingstijden het terrein op of af, dan heb je je toegangspas (zwarte tag) nodig om de hoofdpoort te openen. De paslezer vind je naast de poort bij de receptie.

Services atelierruimten
Wanneer u een atelierruimte huurt in Bedrijvencentrum de Poeldonk, dan zijn de volgende services inbegrepen: receptiebezetting, glasbewassing aan de buitenzijde, interne en externe bewegwijzering, de schoonmaak van de gangpaden en toiletten, (camera)bewaking en surveillance, doormelding alarmcentrale en opvolging bewakingsdienst, brievenbus en post ophaalservice, onderhoud terreinen, hekwerken, poorten en groenvoorzieningen, reinigen van goten en hemelwaterafvoeren, onderhoud aan installaties zowel in de ruimte als in het gebouw en kosten huismeester.

De ruimte is beschikbaar per 1 oktober 2020.

€ 103,64 (incl. energie- en servicekosten, excl. btw) per maand

Behoefte aan advies
of meer informatie?

Astrid Yntema helpt
je graag verder!

Bel direct: 06 – 13 20 86 28
Of mail: ayntema@nvbim.nl

  • Voorzieningen
< Terug naar overzichtspagina